dimecres, 17 d’abril del 2013

GUIA VIRTUAL SOBRE NOVA CULTURA DE L'AIGUA



¡¡¡Tot el que sempre has volgut saber sobre l'aigua!!!


Els cóm, quan, qui, què i per què al voltant de l'aigua a Espanya reben resposta en la nova GUIA VIRTUAL editada per la Fundació Nova Cultura de l'Aigua. 

Sols has de punxar l'enllaç per descobrir la diversitat de dimensions, funcions i problemàtiques vinculades a l'aigua: http://www.fnca.eu/guia-nueva-cultura-del-agua/
Aquesta Guia sistematitza la informació presentant-la des de diverses perspectives relacionades amb l'aigua mitjançant 11 seccions temàtiques, fent accessible i intel·ligible a tota la societat la complexitat dels temes vinculats a l'aigua. A banda dels  60 articles principals, que es caracteritzen per la seua brevetat i claretat, s'inclouen enllaços i extensions per aprofundir aspectes concrets; referències i fonts complementàries d'informació (generalment accessibles a través d'Internet) així com preguntes obertes per inspirar la reflexió.

A més a més, la Guia que es presenta és un punt de partida, ja que s'ha concebit com un projecte dinàmic en el qual els continguts aniran enriquint-se i desenvolupant-se en el futur. En l'elaboració d'aquesta versió inicial de la Guia han participat més de 50 experts.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada